Πίτα λάχανου η συνταγή της Αναστασίας μας για σήμερα

Πίτα λάχανου η συνταγή της Αναστασίας μας για σήμερα

Πίτα λάχανου η συνταγή της Αναστασίας μας για σήμερα.

Μια εξαιρετική πίτα που πιστεύω ότι θα αγαπήσετε. Με λίγα υλικά μα πολύ νόστιμη. Πάμε να την φτιάξουμε…

Υλικά : 200 γραμμάρια λάχανου, 80 γραμμάρια αλεύρι, 3 αυγά, κρεμμύδια μα και ηλιέλαιο.

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το βάζουμε σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε σε φέτες το κρεμμύδι και το ρίχνουμε μέσα στο λάχανο.

Πιπερώνουμε πολύ καλά. Σπάμε 3 αυγά ρίχνουμε πιπέρι τα χτυπάμε και τα προσθέτουμε μέσα στο λάχανο.

Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Λαδώνουμε ένα τηγάνι ελαφρώς και το βάζουμε στην φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα.

Σκεπάζουμε το τηγάνι με αλουμινόχαρτο ή καπάκι και ψήνουμε σε μεσαία φωτιά για 15-20 λεπτά. Το γυρνάμε από την άλλη πλευρά

με τον τρόπο που βλέπετε στις φωτό και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά. Τέλος πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί και είναι έτοιμο.

Όσοι μας διαβάζετε τακτικά, θα ξέρετε πως η Αναστασία μας, είναι η ψυχή της κατηγορίας Συνταγές, όπου εκεί μας δίνει καθημερινά

τις συνταγές της, τις ιδέες μα και τις συμβουλές της αλλά μας αποκαλύπτει σιγά σιγά και τα… μυστικά της κουζίνας της !

Μεγάλωσε στο Κρανίδι της Αργολίδας, ενώ από το 2004 ζει μόνιμα στην Αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού, τις Σπέτσες.

Σπούδασε στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του τότε ΤΕΙ Αθήνας και στα δύο πρώτα εξάμηνα της σχολής της είχε εργαστηριακά μαθήματα εισαγωγής στην επαγγελματική μαγειρική αλλά και μαθήματα μαζικής παραγωγής φαγητών.

Αυτά την επηρέασαν πολύ στον τρόπο που μαγειρεύει ενώ της έδωσαν και αρκετές από τις πιο αγαπημένες της συνταγές.

Ακόμη, η εργασία της ως υπάλληλος σούπερ μάρκετ στο μανάβικο και στο τμήμα αλλαντικών και τυριών την βοήθησαν να αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις τόσο για τα φρούτα και τα λαχανικά, όσο και τα τυριά και τα αλλαντικά.

Αγαπάει την κουζίνα και φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να πειραματίζεται, ενώ αμέσως μετά τα πετυχημένα αποτελέσματα των δοκιμών της, μας τα χαρίζει με πολύ αγάπη.

Πίτα λάχανου η συνταγή της Αναστασίας μας για σήμερα.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!
Exit mobile version