Παντοπωλείο Χρυσαγγέλων στο κέντρο της Αρτέμιδας και delivery

Παντοπωλείο Χρυσαγγέλων στο κέντρο της Αρτέμιδας και delivery

Το Παντοπωλείο Χρυσαγγέλων θα το βρείτε στο κέντρο της Αρτέμιδας αλλά μπορείτε να παραλάβετε και με delivery στον χώρο σας.

Στο Παντοπωλείο Χρυσαγγέλων θα βρείτε παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία μα και προϊόντα μελιού, αφού και οι ίδιοι είναι παραγωγοί.

Θα βρείτε ακόμη μπαχαρικά αγνά κι αρωματικά για όλα τα φαγητά σας.

Οι ιδιοκτήτες του Χρυσαγγέλων είναι άνθρωποι που αγαπάνε τον υγιεινό τρόπο ζωής και την καλή διατροφή.

Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουν για όλους εμάς παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Προϊόντα που καλλιεργούνται από μικρούς παραγωγούς και μεταποιούνται με παραδοσιακές μεθόδους από οικογενειακές βιοτεχνίες.

Παραγωγοί μελιού και οι ίδιοι, θα βρείτε στο παντοπωλείο τους όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με το μέλι.

Στο παντοπωλείο θα βρείτε επίσης βότανα και μεγάλη ποικιλία από τσάι και ροφήματα, αιθέρια έλαια και φυσικά καλλυντικά.

Μπορείτε να ρωτήσετε ότι απορία έχετε και οι ιδιοκτήτες του Χρυσαγγέλων θα σας παρέχουν απεριόριστη βοήθεια.

Βρείτε Ελληνικά Αποξηραμένα Φρούτα από την Thirsty Fruits, χωρίς Ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά που μπορείτε να προσθέσετε στο πρωινό σας, στις σαλάτες σας ή να τα φάτε ως σνακ.

Όσπρια από τη Δυτική Μακεδονία, χειροποίητα  παραδοσιακά προϊόντα όπως ζυμαρικά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, αλμυρά προϊόντα.

Ξηρούς Καρπούς, Λάδια Βάσης και Αιθέρια ‘Έλαια μα και Φυτικά καλλυντικά με βάση το μελισσοκέρι.

Σιρόπι Αγαύης που σε αντίθεση με την ζάχαρη περιέχει κυρίως φρουκτόζη (σε ποσοστό 56%) και πολύ λιγότερη γλυκόζη.

Το σιρόπι αποτελεί καλή πηγή βιταμίνης C και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Βιολογικό προϊόν χωρίς γλουτένη κατάλληλο για Vegan.

Η γκάμα των προϊόντων του παντοπωλείου είναι τεράστια και είναι αδύνατον να τα παρουσιάσουμε όλα.

 

Με μεγάλη δυσκολία, ξεχωρίσαμε μερικά που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση ή τα έχουμε δοκιμάσει και τα αναφέρουμε στο άρθρο μας.

Οι χειροποίητες μαρμελάδες με ΣΤΕΒΙΑ από την «ΓιαΓιά Χριστίνα» με παραδοσιακές συνταγές της Χίου, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, κατάλληλες για διαβητικούς, σε ποικιλία γεύσεων.

H κρέμα Αμυγδάλου, Χωρίς Γλουτένη, της Lenas Gourmet. Εξαιρετική λευκή κρέμα με 30% αμύγδαλο, δυνατό άρωμα, απαλό χρώμα κ πλούσια γεύση αμυγδάλου.

Κρέμα Αμυγδάλου που χρησιμοποιείται ως : άλειμμα, γέμιση, επικάλυψη, topping σε παγωτό, επίστρωση τούρτας, smoothies, ενεργειακά μπολ πρωινού.

Διαλέξτε ένα ή και περισσότερα από τα υπέροχα βαζάκια αλειμμάτων ξηρών καρπών της Lenas Gourmet.

Άλειμμα Μπίτερ Σοκολάτα σε δύο γεύσεις Φιστίκι Αιγίνης και Φουντούκι, Άλειμμα Σοκολάτας Γάλακτος με Φιστίκι, Άλειμμα λευκής κρέμας σε γεύση Φιστίκι Αιγίνης και Φουντούκι.

Ακόμη άλειμμα Ταχινιού με Φιστίκι, Αμύγδαλο, και Φουντούκι – Μαστίχα, όλα χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, χωρίς τεχνητά αρώματα, χρωστικές ή συντηρητικά.

Χαλβάς Δραπετσώνας Χωρίς Ζάχαρη με Διαιτητικές Ίνες και Γλυκαντικές Ύλες. Εξαιρετικό παρασκεύασμα ταχινιού που παράγεται όπως ο παραδοσιακός χαλβάς.

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται στο χώρο σας τηλεφωνικά ή με μήνυμα στην σελίδα του καταστήματος στο facebook (κλικ στον σύνδεσμο).

Με ποσό ελάχιστης παραγγελίας, μόλις 15 ευρώ !

Μπορείτε να παραγγείλετε : Μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό, βάμμα πρόπολης, μπαχαρικά, βότανα, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.

Παραδοσιακά προϊόντα (λαζάνια, χυλοπίτες, κριθαράκι – και νηστίσιμο – βίδες, τραχανά γλυκό ή ξινό, μανεστράκι), παξιμάδια Τραχιάς και Κριτσινοκούλουρα.

Γεύματα με μανιτάρι, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού με ή χωρίς ζάχαρη, αλμυρές γεύσεις και κρέμα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη από τις Σπιτικές Γεύσεις της Χρύσας.

Ακόμη, λιαστή ντομάτα, ελιές, χαλβά, όσπρια όπως γίγαντες, ελέφαντες, φασόλια Καστοριάς, Φάβα Λάρισας, Ρεβίθια Κοζάνης, Φακές Γρεβενών, φασόλια μαυρομάτικα και ρύζια.

Βιολογικά προϊόντα, Έλαια, αιθέρια έλαια, αρωματικά μα και Φυσικά καλλυντικά.

Το παντοπωλείο Χρυσαγγέλων βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος 95, στην κεντρική αγορά της Αρτέμιδας.

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22940 84061.

Το Παντοπωλείο Χρυσαγγέλων θα το βρείτε στο κέντρο της Αρτέμιδας αλλά μπορείτε να παραλάβετε και με delivery στον χώρο σας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα, θα βρείτε στην ανάλογη κατηγορία μας εδώ (κλικ στον σύνδεσμο).

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!
Exit mobile version