Μαναβική Γκούτσιας – Fresh & Tasty στην Αρτέμιδα

Μαναβική Γκούτσιας – Fresh & Tasty στην Αρτέμιδα

Μαναβική Γκούτσιας – Fresh & Tasty στην Αρτέμιδα με ποικιλία σε προϊόντα πάντα φρέσκα και μοναδική εξυπηρέτηση από το 2009.

Το οπωροπωλείο – παντοπωλείο Fresh & Tasty Γκούτσιας στην Αρτέμιδα Αττικής, έχει μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά,

έτοιμες κομμένες σαλάτες, χορταρικά, αρωματικά μα και φρέσκα μπαχαρικά.

Ακόμη βρίσκουμε ποικιλία σε αποξηραμένα φρούτα, ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς, ρύζι, όσπρια και ζυμαρικά, ελιές και λάδι, σάλτσες και διάφορα dressing,

αλεύρι και μέλι από τοπικούς παραγωγούς, φρέσκα αυγά, κρασιά αλλά και βότανα – μπαχαρικά.

Η ποικιλία των επιλογών είναι πολύ μεγάλη και μπορείτε να την δείτε αναλυτικά στο επίσημο site του καταστήματος που θα βρείτε εδώ (κλικ στον σύνδεσμο).

Εμείς ωστόσο θα σας προτείνουμε επιλεκτικά κάποια προϊόντα που έχουμε ξεχωρίσει και φυσικά τα έχουμε δοκιμάσει…

 

 

Η υπέροχη σειρά Ταχίνι, το κλασσικό, αλλά και μοναδικό ταχίνι με κακάο, μέλι και αμύγδαλο και ταχίνι με φιστίκι κελυφωτό και μέλι ! Είναι όλα εξαιρετικά !

Αλλά εξίσου υπέροχα είναι και τα… βαζάκια, όπως Φουντουκοβούτυρο που είναι φυσικός πολτός φουντουκιού χωρίς προσθήκη ζάχαρης και φοινικέλαιου,

Αμυγδαλοβούτυρο, δηλαδή φυσικός πολτός αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη και φοινικέλαιο και φυσικά, Φυστικοβούτυρο, φυσικός πολτός φιστικιού χωρίς ζάχαρη και φοινικέλαιο.

Τα εξαιρετικά… μπουκαλάκια με κρέμες Βαλσάμικου και γεύσεις όπως το ρόδι, το μέλι, το σύκο

και η φράουλα, που έχουν γίνει τα αγαπημένα μας, μα υπάρχουν και άλλες γεύσεις όπως το λεμόνι, το πορτοκάλι και η τρούφα.

Όλα τα ζυμαρικά που θα βρείτε στο Fresh & Tasty στην Αρτέμιδα προέρχονται από Έλληνες Παραγωγούς και είναι εξαιρετικής ποιότητας,

αλλά εμείς έχουμε λατρέψει το τριβέλι και τις ταλιατέλες λαχανικών. Στην ποικιλία θα βρείτε τραχανά, παπαρδέλες, χυλοπίτες αλλά και ζυμαρικό για υπέροχες σούπες.

Ακόμη θα βρείτε έτοιμες κομμένες σαλάτες που μπορείτε να συνδυάσετε με κάποιο dressing όπως η τροπική σάλτσα ή η Naga.

 

 

Φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε ελαιόλαδο Κρήτης και ελιές όπως Καλαμών και Αμφίσης μα και αλεύρι χωριάτικο, ολικής άλεσης ή πολυτελείας !

Ποικιλία σε μέλι, όπου μπορείτε να βρείτε μέλι ανθέων, μέλι πορτοκάλι, μέλι κάστανο και άλλα.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στα ολόφρεσκα αυγά, που πραγματικά θυμίζουν χωριό. Μην παραλείψετε να τα δοκιμάσετε.

Και βέβαια… αφού οίνος ευφραίνει καρδίαν… θα βρείτε και κρασιά σε ποικιλία για κάθε γούστο, ροζέ, ερυθρό, λευκό, ξηρό, ημίγλυκο κλπ.

Στο κατάστημα Μαναβική Γκούτσιας – Fresh & Tasty που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αγίου Ιωάννου 29 (Έναντι 2ου – 6ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος) στην Αρτέμιδα

μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας καθημερινά ή να παραγγείλετε και να παραλάβετε στον χώρο σας ότι επιθυμείτε.

 

Διαβάστε και… 

 

 

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι :

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή 7:30 με 14:30 το πρωί και 17:30 με 21:00 το απόγευμα,

ενώ τα Σάββατα το ωράριο είναι συνεχές, από τις 7.30 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ

και τις Κυριακές το πρωί από τις 7:30 έως και τις 14:30 το μεσημέρι.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, στον αριθμό 22940 46848 και να έρθουν όλα τα προϊόντα στην πόρτα σας εντελώς δωρεάν

(χωρίς χρέωση υπηρεσίας διανομής αλλά και χωρίς ελάχιστο όριο παραγγελίας) από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 7.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι.

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά αλλά και με κάρτα, είτε στο κατάστημα είτε στον χώρο σας, με pos.

Μπορείτε να ακολουθείτε και τα social του καταστήματος. Στο Facebook εδώ (κλικ στον σύνδεσμο) και στο Instagram εδώ (κλικ στον σύνδεσμο).

Μαναβική Γκούτσιας – Fresh & Tasty στην Αρτέμιδα με ποικιλία σε προϊόντα πάντα φρέσκα και μοναδική εξυπηρέτηση από το 2009.

Περισσότερα άρθρα για την Αρτέμιδα, στην ανάλογη κατηγορία μας εδώ (κλικ στον σύνδεσμο).

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!
Exit mobile version