Το Μαύρο Ρόδο του Mega στην Αρτέμιδα για γυρίσματα

Το Μαύρο Ρόδο του Mega στην Αρτέμιδα για γυρίσματα

Το Μαύρο Ρόδο του Mega στην Αρτέμιδα για γυρίσματα.

Ηθοποιοί μα και συντελεστές του νέου και πετυχημένου σήριαλ του Mega, Μαύρο Ρόδο, βρέθηκαν εχθές, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022,

στην Αρτέμιδα Αττικής και συγκεκριμένα στα Dream Coast Apartements (προς τη Βραυρώνα), για να πραγματοποιήσουν γυρίσματα της σειράς.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν κάποιες αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας,

ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε τα γυρίσματα που έγιναν στα διαμερίσματα της Αρτέμιδας, την ερχόμενη εβδομάδα.

 

 

Στις σκηνές που γυρίστηκαν στα Dream Coast Apartments, πρωταγωνιστούν η Αγγελική Σπηλιώτη Καστρινού, όπως λέγεται στο σήριαλ αλλά και ο Βίκος.

Την Αγγελική Σπηλιώτη Καστρινού υποδύεται η ηθοποιός Ηλέκτρα Νικολούζου, που είναι η σύζυγος του Θέμη Καστρινού (Λεωνίδας Κακούρης στον ρόλο αυτόν).

 

 

Η Αγγελική είναι αστικής καταγωγής, καλλιεργημένη, ευγενής μα και λίγο σνομπ. Παρότι προδομένη, συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Θέμη.

Ο χειρότερος εφιάλτης της είναι να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Θέμη, που θέλει να αναλάβει ο Πέτρος (ο γιός τους) τις δουλειές του,

ενώ κάνει αγώνα για να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. Θα αναζητήσει στο μοναστήρι την εξιλέωση για όσα έχει κάνει, με μία μεγάλη αποκάλυψη να έρχεται.

Ο Βίκος, είναι νονός της νύχτας, αδίστακτος φονιάς με πρόσωπο μα και συμπεριφορά που δεν μαρτυράει το παραμικρό από τη σκοτεινή του πλευρά.

 

 

Είναι αποφασισμένος να αποκτήσει τον έλεγχο της νύχτας. Παιδί αγνώστων γονέων, ενώ από μικρός έζησε σε ιδρύματα και μαθήτευσε κοντά

σε έναν καμπανοποιό. Για τον Βίκο, το όπλο είναι η λύση σε όλα, ενώ τον ρόλο υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης,

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός, ενώ το εκλεκτό καστ

καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Δύο νέοι από αντίθετους κόσμους. Ένας παθιασμένος έρωτας. Μία σύγκρουση με ανυπολόγιστες συνέπειες.  Εκεί που η πίστη νικάει τις δοκιμασίες, εκεί ανθίζει το «Μαύρο Ρόδο».

 

 

 

Αποκλειστικές φωτογραφίες – πληροφορίες Artemida Spata News.

Περισσότερα για τα πανέμορφα διαμερίσματα Dream Coast Apartments μπορείτε να βρείτε εδώ (κλικ στον σύνδεσμο).

Το Μαύρο Ρόδο του Mega στην Αρτέμιδα για γυρίσματα.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!
Exit mobile version