Προγραμματισμένες διακοπές νερού τρέχουσα εβδομάδα Αρτέμιδα-Σπάτα

Προγραμματισμένες διακοπές νερού τρέχουσα εβδομάδα Αρτέμιδα-Σπάτα

Προγραμματισμένες διακοπές νερού ανακοίνωσε ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος για την τρέχουσα εβδομάδα τόσο για τα Σπάτα όσο και για την Αρτέμιδα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εργασιών αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης και της εγκατάστασης του συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού.

Το πρόγραμμα :

Αύριο, Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού ή μείωση πίεσης στις περιοχές Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, Υπαπαντής, Γαλήνης, Μεσοβάρδας, Κατασκηνώσεις και Πευκώνας στην Αρτέμιδα.

Ώρες 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, θα μείνουν χωρίς νερό οι περιοχές Αγίου Κοσμά Αιτωλού, Γιούργια και Καμάριζα, Αρτέμιδας.

Ώρες 9 το πρωί με 3 το μεσημέρι.

Την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, εργασίες θα γίνουν στην δεξαμενή Άραβα στην Αρτέμιδα και διακοπή υδροδότησης θα υπάρξει στις περιοχές Πράσινος Λόφος, Κυνηγόπουλου, Πετρωτά, Δεξαμενή, Παναγία Γιάτρισσα και Λυκομπούτι.

Ώρες 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, δεν θα έχουν νερό στο κέντρο των Σπάτων, στη Λεωφόρο Σπάτων, στην επαρχιακή οδό Σπάτων – Παιανίας και στις εκατέρωθεν περιοχές των οδών αυτών.

Ώρες 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις του Δήμου, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την μικρότερη δυνατή διακοπή νερού, ευχαριστούν για την κατανόηση και ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!