Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για τα έργα Σωτήρος και Ολυμπίας Αρτέμιδα

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για τα έργα Σωτήρος και Ολυμπίας Αρτέμιδα

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής, που μένουν γύρω από το σημείο που γίνονται τα έργα ύδρευσης στην Σωτήρος και Ολυμπίας στην Αρτέμιδα και λαμβάνουμε συνεχώς email με φωτογραφίες και παράπονα.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, πραγματοποιούνται έργα στο πλαίσιο της αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης, του σημαντικού έργου τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού αλλά καθώς τραβάει καιρό το σημείο, έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν οι δημότες προβλήματα.

Είχαμε αναφέρει το πρόβλημα με την διέλευση του πούλμαν, ας πούμε ότι τα ΙΧ μπορούν να βρουν παρακαμπτηρίους, το οποίο όμως, κάπως λύνεται, αφού απλά οι μαθητές βγαίνουν στον κεντρικό και παίρνουν το πούλμαν από εκεί.

 

Όμως τώρα λάβαμε παράπονα για κατοίκους οι οποίοι θέλουν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης και να καλέσουν βυτίο για να αδειάσουν βόθρους αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος να φτάσουν τα οχήματα.

Έχουμε επικοινωνήσει με τον Δήμο και περιμένουμε ενημέρωση για το πότε προβλέπεται να κλείσει το συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο ίσως θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα, εφόσον υπάρχουν προβλήματα.

Υ.γ. Το φρεάτιο που βλέπουμε στην φωτογραφία ανοιχτό, οι συμπολίτες μας λένε ότι είναι έτσι από την Παρασκευή. Ίσως θα πρέπει οι εργαζόμενοι (συνεργείο εργολάβου) να είναι λίγο πιο προσεκτικοί.

Υ.γ.2 Οι φωτογραφίες είναι σήμερα το πρωί (γύρω στις 9 η ώρα) και οι πολίτες θορυβήθηκαν που σήμερα δεν εργάζεται κάποιο συνεργείο στο σημείο.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!