Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Πανούσης από το ΔΣ του Αήττητου Σπάτων

Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Πανούσης από το ΔΣ του Αήττητου Σπάτων

Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Πανούσης από το ΔΣ του Αήττητου Σπάτων.

Με έγγραφη επιστολή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Αήττητου Σπάτων, ο Ευάγγελος Πανούσης δήλωσε την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ.

Το Δ.Σ. του Αήττητου Σπάτων έκανε δεκτή την παραίτηση του μέλους του, κύριου Ευάγγελου Πανούση.

Σε ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, εχθές, Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, το βράδυ αναφέρεται :

Πριν λίγη ώρα ο κος Πανούσης έστειλε επιστολή που ανακοίνωσε την παραίτησή του καθώς και τους λόγους.

Η επιστολή αναφέρει :

«Ο υπογεγραμμένος Πανούσης Ευάγγελος μέλος του ΑΠΟ Αήττητος Σπάτων, δηλώνω την παραίτησή μου από τα καθήκοντα της ομάδας

γιατί οι αρχές μου και οι ιδέες μου δεν συνάδουν με την πολιτική και την εκπροσώπηση του υπόλοιπου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εύχομαι Καλή Συνέχεια στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Καλή επιτυχία και στην ομάδα.

Το προσωπικό μου μέλημα είναι οι ακαδημίες του ΑΠΟ Αήττητου Σπάτων και τα στελέχη αυτού.

Παρακαλώ όπως γίνει αποδεκτή η αίτηση και δημοσιευθεί στο επίσημο site της ομάδας».

Ιστορία Αήττητου Σπάτων

Στις 23 Απριλίου 1947 ιδρύεται επισήμως ο “Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος – Αήττητος Σπάτων” με καταστατικό που εγκρίθηκε με την 4.463/1947 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Βέβαια, η ιστορία του συλλόγου μας είχε ξεκινήσει ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1930,αλλά το έτος 1947 σηματοδοτεί τη λεγόμενη “δεύτερη εποχή”

μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1960. Μετά από μία δύσκολη περίοδο, το 1966, ξεκινάει η “τρίτη εποχή” του συλλόγου μας. Από τότε, έως σήμερα,

ο Αήττητος συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, ΕΠΣΑΝΑ, αλλά και στις εθνικές κατηγορίες. Σήμερα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ακαδημία

Τα τμήματα υποδομών του συλλόγου αποτελούν τον “πλούτο” της ομάδας. Στον Αήττητο πιστεύουμε πως η ιστορία του συλλόγου περνάει “από τη μία γενιά στην επόμενη”.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να εξελιχθούν όχι μόνο ως αθλητές, αλλά και ως άνθρωποι. Στην ακαδημία υπάρχουν 5 group.

Οι Νέοι (Γεν. 1999-2000-2001), οι Παμπαίδες (Γεν. 2003-2004),οι Junior (Γεν. 2005-2006), οι Projunior (Γεν. 2007-2008) και τα Αστεράκια (Γεν. 2009-2010-2011).

Υπεύθυνος του προγράμματος των ακαδημιών είναι ο Προκόπης Καραγιάννης.

Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Πανούσης από το ΔΣ του Αήττητου Σπάτων.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!