Μονοήμερες εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα από 22 ευρώ

Μονοήμερες εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα από 22 ευρώ

Μονοήμερες εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα από 22 ευρώ.

Τρείς υπέροχες εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα σε πολύ καλές τιμές, εντοπίσαμε στο ταξιδιωτικό γραφείο Massalia Tours,

οι δύο την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 ενώ η τρίτη την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024.

Στις 21/1/2024 επιλέξετε ανάμεσα σε Αράχωβα – Λιβάδι και χιονοδρομικό Παρνασσού ή σε Χιονοδρομικό Μαίναλου και Βυτίνα με μόλις 22 ευρώ το άτομο, ενώ υπάρχουν και εκπτώσεις.

Πρόγραμμα εκδρομών

Αράχωβα – Λιβάδι – Παρνασσός : Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07:30 π. μ. και 08.00 π. μ. από Ομόνοια με πρώτη στάση για το χιονοδρομικό ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

που θα έχουμε παραμονή για καφέ. Συνεχίζουμε για την γραφική ΑΡΑΧΩΒΑ. Αληθινό στολίδι για την Αράχωβα αποτελεί ο απόκρημνος βράχος με το ρολόι.

Χτισμένο στα 1860 ως καμπαναριό του Μητροπολιτικού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, δεν άντεξε στον ολέθριο σεισμό του 1870 και κατέρρευσε.

Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιηγηθούμε την ομορφιά της και για το μεσημεριανό μας γεύμα. Τέλος θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Βυτίνα – Μαίναλο : Αναχώρηση στις 07.00 π. μ. από το Γραφείο μας και 07.30 π. μ. από ομόνοια για Σπαθοβούνι οπού θα κάνουμε μια στάση για καφέ.

Συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαίναλου, ένα από τα παλαιότερα χιονοδρομικά της χώρας, που βρίσκεται στο οροπέδιο Οστρακίνα σε υψόμετρο

1500 μ. θα έχουμε παραμονή στο χιονοδρομικό περίπου 2,5 ώρες για παιχνίδια με το χιόνι, έλκηθρο, χιονοδρομία και για να απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα στο Σαλέ (έξοδα ατομικά).

Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για τη γραφική Βυτίνα, ένα από τα πιο ωραία ορεινά χωριά της Αρκαδίας.

Στο Κέντρο της κωμόπολης βρίσκετε η κεντρική πλατεία με την αξιόλογη εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, δημιούργημα ντόπιων μαστόρων με το φημισμένο μαύρο μάρμαρο.

Δίπλα βρίσκεται το Δημαρχείο και τα καταστήματα με τοπικά προϊόντα όπως ζυμαρικά, καρύδια, βότανα και φυσικά το κορυφαίο μέλι «Ελάτης Μαινάλου Βανίλια.

Προαιρετική επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο (έξοδα ατομικά) ή να απολαύσετε τον καφέ σας.

Το απογευματάκι θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, με ενδιάμεση στάση.

Στις 28 Ιανουαρίου, Καλάβρυτα : Αναχώρηση 06:50 από το Γραφείο μας & 08:00 από Ομόνοια με ενδιάμεση στάση για καφέ. Ξεκινάμε

για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στο όρος Χελμού, αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της ορειβασίας και της χιονοδρομίας.

Και είναι ένας από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας, καθώς συνδυάζει το σαγηνευτικό τοπίο, με πανοραμική θέα από τον Κορινθιακό

Κόλπο μέχρι και το Ιόνιο. Εκεί θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το καφεδάκι μας στο chalet αλλά και να πραγματοποιήσουμε δραστηριότητες

όπως ski, snowboard, snowmobile, skibike, έλκηθρο και άλλα πολλά. Ύστερα άφιξη στα Καλάβρυτα όπου θα έχουμε παραμονή για βόλτα

και για το μεσημεριανό γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Τέλος θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, με ενδιάμεση στάση.

Επικοινωνία για κρατήσεις στο info@massaliatours.gr .

Μονοήμερες εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα από 22 ευρώ.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!