Mega channel: Επιστροφή στα κοντέινερ για το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος

Mega channel: Επιστροφή στα κοντέινερ για το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος

Mega channel: Επιστροφή στα κοντέινερ για το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος. Στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega φιλοξένησαν σήμερα το πρωί τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδος, κύριο Νίκο Ευσταθιάδη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν είναι όλα τα σχολεία ίδια και υπάρχουν διάφορα προβλήματα σχολικής στέγης, όπως αυτό που αντιμετωπίζουνε 15 χρόνια τώρα στο 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος.

Ο κύριος Ευσταθιάδης εκπροσωπώντας την πλειοψηφία των γονιών του σχολείου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το αίτημα για εξαίρεση λειτουργίας του σχολείου δεν έγινε δεκτό και μάλιστα δεν υπήρξε απάντηση από αρμόδιους όπως η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, ούτε από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ.

Τόνισε ότι το μεγάλο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσει το σχολείο τον Σεπτέμβριο, αφού τώρα ελάχιστα παιδιά έχουν πάει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Artemida Spata News σήμερα στο σχολείο δεν βρέθηκαν πάνω από 35 – 40 παιδιά ενώ πάνω από τους μισούς γονείς έχουν στείλει δήλωση ότι δεν θα πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο αυτό.

Έκανε μάλιστα αναφορά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου και στην συνέχεια, αφού οι μαθητές αυτοί που τελειώνουν το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος, συνεχίζουν στο 2ο Λύκειο Αρτέμιδος που αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα με το κτίριο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μόνο 4 αίθουσες διαθέτουν παράθυρα και αερίζονται ενώ έχει γίνει διαδικασία μεταστέγασης σε Δημοτικό της περιοχής. Άλλο μεγάλο θέμα για το οποίο θα ενημερώσουμε αναλυτικά σε λίγο.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή (σε ερασιτεχνική λήψη) :

 

Το πρόβλημα της σχολικής στέγης στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος είναι έντονο και θα πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!