Εκδήλωση Κοπής Πίτας Πολιτιστικού Οργανισμού Σπάτων Αρτέμιδος

Εκδήλωση Κοπής Πίτας Πολιτιστικού Οργανισμού Σπάτων Αρτέμιδος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, η εκδήλωση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, ο Ξενοφών, για την κοπή της πίτας του νέου έτους, 2020.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα τμήματα της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Σπάτων – Αρτέμιδος, η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, η Μικτή και η Παιδική Χορωδία του Δήμου, με όλους τους καθηγητές και τους δασκάλους.

 

 

Τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες μαθητές, τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική ενώ έγινε και η παρουσίαση της νέας βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το καλό της χρονιάς και το φλουρί κέρδισε η κυρία Γενναίου Ελένη, Πρόεδρος των Μαμάδων της Αρτέμιδος αλλά και υπάλληλος του πολιτιστικού οργανισμού, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του artemidaspatanews.gr.

 

 

Υπάρχει μεγάλο αρχείο από βίντεο και φωτογραφίες της εκδήλωσης, που θα παρουσιάσουμε σε επόμενο – αναλυτικό άρθρο (κυρίως για την επεξεργασία εμφάνισης πολλών μικρών παιδιών).

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!