Στολίζουμε το τραπέζι μας με Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Στολίζουμε το τραπέζι μας με Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Στολίζουμε το τραπέζι μας με Χριστουγεννιάτικες μπάλες, με κατασκευές DIY με μηδενικό κόστος που μας έμαθε η Αναστασία μας.

Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και όλοι στολίζουμε τα σπίτια μας σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις αγαπημένες μου κατασκευές

για την τραπεζαρία μου και όχι μόνο. Ωστόσο αυτά που θα σας προτείνω σήμερα έχουν πραγματικά μηδέν κόστος,

τα φτιάχνουμε κυριολεκτικά σε ελάχιστα λεπτά ενώ φυσικά μπορούμε να τα φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά μας.

Τί κάνουμε ;;; Παίρνουμε μια τυριέρα ή τουρτιέρα. Αυτές που είναι μια βάση με διάφανο καπάκι από πάνω.

Κρατάμε το καπάκι ανάποδα και βάζουμε μέσα χριστουγεννιάτικες μπάλες. Όχι όμως τις καλές. Αυτές θα τις κρατήσουμε για το δέντρο μας

ή για άλλες κατασκευές. Εδώ θέλουμε να αξιοποιήσουμε εκείνες τις μπάλες οι οποίες ναι μεν μας αρέσουν, αλλά τι κρίμα…

Έχουν αρχίσει να χαλάνε και το μεγαλύτερο τους ελάττωμα είναι ότι έχουν χαλάσει οι βάσεις από τις οποίες θα τις κρεμούσαμε στο δέντρο μας.

Οπότε εδώ βρήκαν τη θέση τους αφού δεν θα χρειαστεί να κρεμαστούν. Απλά θα τοποθετηθούν η μία δίπλα στην άλλη.

Με συγκεκριμένη σειρά και στοιχισμένες ή με πιο ελεύθερη διάταξη. Αυτό εξαρτάται από το σχήμα που έχει το καπάκι σας

αλλά και από το τι αρέσει σε εσάς. Μόνο μην ξεχνάτε ότι το κρατάτε ανάποδα. Που σημαίνει ότι στο τέλος θα φανεί περισσότερο ότι βάλετε

κάτω κάτω και στα πλάγια. Και φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να βάλουμε μόνο μπάλες αλλά και κάθε είδους στολίδι. Φαντασία να έχετε.

Αφού τοποθετήσετε τα στολίδια σας έτσι όπως σας αρέσει, βάζετε τη βάση και κλείνετε την τυριέρα ή την τουρτιέρα σας.

Αναποδογυρίζετε, ενώ αν θέλετε βάζετε μια σειρά με χάντρες περιμετρικά στη βάση έτσι ώστε να της δώσετε μια ωραία λάμψη.

Η κατασκευή σας είναι έτοιμη να στολίσει το τραπέζι σας.

Αν δεν έχετε τυριέρα ή τουρτιέρα με καπάκι, μπορείτε να βάλετε ένα οποιοδήποτε διάφανο βάζο ή ακόμα και μια φρουτιέρα ή μια απλή πιατέλα.

Εκτός από τις μπάλες και τα στολίδια, μπορείτε να επιλέξετε ένα ωραίο κερί για το κέντρο του ή ακόμα και λαμπιόνια που λειτουργούν με μπαταρία.

Και φυσικά να μην το βάλετε στην τραπεζαρία σας. Ένα τέτοιο στολισμένο βάζο ή πιατέλα μπορεί εύκολα να σταθεί σε ένα μπουφέ

ή στο τραπεζάκι του σαλονιού σας, ακόμα και σε μια γωνιά πάνω στο τζάκι σας. Έμπνευση και φαντασία να έχετε. Γιατί υλικά σίγουρα έχετε.

Στολίζουμε το τραπέζι μας με Χριστουγεννιάτικες μπάλες, με κατασκευές DIY με μηδενικό κόστος που μας έμαθε η Αναστασία μας.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!