Στο στοιχείο τους – Η ταινία στο θερινό Cine Astron στην Αρτέμιδα

Στο στοιχείο τους – Η ταινία στο θερινό Cine Astron στην Αρτέμιδα

Στο στοιχείο τους – Η ταινία στο θερινό Cine Astron στην Αρτέμιδα Αττικής.

Από αύριο, Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 έως και την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, στο αγαπημένο θερινό σινεμά της πόλης μας, προβάλλεται η ταινία Elemental ή στα ελληνικά, Στο στοιχείο τους.

Ώρα προβολής 21.00 – Μεταγλωττισμένη.

Στο στοιχείο τους είναι η νέα πρωτότυπη ταινία των Disney αλλά και Pixar όπου η φωτιά, το νερό, η γη μα και ο αέρας ζουν όλοι μαζί

στην Πόλη των Στοιχείων. Η Φλόγα, μια δυναμική, πανέξυπνη καθώς και εκρηκτική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν αστείο μα και γλυκανάλατο,

χαλαρό τύπο, τον Νηρέα. Η φιλία τους θα την κάνει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο στον οποίο ζουν.

Από τον σκηνοθέτη Πίτερ Σον (Ο Καλόσαυρος, μικρού μήκους Ελαφρά Συννεφιά) και την παραγωγό Ντενίς Ριμ (Ο Καλόσαυρος, Αυτοκίνητα 2).

Σενάριο : John Hoberg, Kat Likkel αλλά και Brenda Hsueh.

Ακούμε τις φωνές των : Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Νικολάτου, Άλκης Ζερβός, Ορέστης Χαλκιάς, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη,

Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Φιλίππογλου μα και Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ηλία, Σταύρος Τσουμάνης, Μαρία Ζερβού

καθώς και Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης.

Διάρκεια : 109 λεπτά – Χρονολογία παραγωγής : 2023 – Είδος ταινίας : ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ – Καταλληλότητα ταινίας : ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.

Το Cine Astron Αρτέμιδας είναι στην διεύθυνση Νηρηίδων 9 στην Αρτέμιδα Αττικής, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22940 82249.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ ανά άτομο, ενώ τις Δευτέρες υπάρχει μοναδική προσφορά, με 5 ευρώ ανά άτομο ! Μην την χάσετε !

Στον χώρο λειτουργεί κυλικείο με όλα τα απαραίτητα μα και σε προσιτές τιμές.

Περάστε κι εσείς μοναδικές καλοκαιρινές νύχτες, στον θερινό κινηματογράφο της πόλης μας, ενώ εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για τις ταινίες που προβάλλονται !

Το παραδοσιακό θερινό σινεμά, όπως το ξέρουμε και το αγαπάμε, στην καρδιά της Αρτέμιδας ενώ δεν θα πρέπει να χάσει κανείς αυτή την εμπειρία !

Στο στοιχείο τους – Η ταινία στο θερινό Cine Astron στην Αρτέμιδα Αττικής.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!