Ρεβεγιόν στα Σπάτα στο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar

Ρεβεγιόν στα Σπάτα στο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar

Ρεβεγιόν στα Σπάτα στο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar.

Το Jenny’s Rooftop Restaurant & Bar ως το σπίτι της φιλοξενίας ενσαρκώνει τις ιδέες της φροντίδας και του σεβασμού.

Το εστιατόριο πήρε το όνομά του από την Τζένη Μήτση, ένα από τα μέλη της οικογένειας Μήτση, η οποία και οραματίστηκε

το πρωτότυπο εστιατόριο. Η αρχιτεκτονική επιμέλεια μα και οι εσωτερικοί χώροι του εστιατορίου έχουν σχεδιαστεί με επιδεξιότητα από τον διάσημο

Ισπανό αρχιτέκτονα Lazaro Rosa Violan, με αποτέλεσμα έναν χώρο που συνδυάζει άψογα το στυλ με την άνεση. Το εστιατόριο έχει καταπληκτική θέα

αλλά και μια casual-chic ατμόσφαιρα, προσφέροντας στους καλεσμένους μια αυθεντική Ελληνική γευστική εμπειρία, με στόχο

να είναι ουσιαστική και να μείνει αξέχαστη. Η αυθεντικότητα αποτελεί για εμάς βασικό στοιχείο, γι’ αυτό και εστιάζουνε στην τέχνη

της γαστρονομίας μέσα από την φιλοσοφία της Ελληνικής μα και Μεσογειακής κουζίνας. Με την έλευση του Jenny’s Rooftop Restaurant & Bar,

το απαιτητικό Αθηναϊκό κοινό βιώνει τον τέλειο συνδυασμό φιλοξενίας καθώς και γαστρονομίας που κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται γοητευμένοι με κάθε έννοια της λέξης.

Στις 24/12 θα ισχύει ειδικό μενού στα 120€ κατ’ άτομο ενώ θα υπάρχει dj. Έκπτωση για παιδιά από 6 ως 12 ετών 50% και τα παιδιά έως 6 ετών δωρεάν.

Το μενού : Σούπα βελουτέ από κάστανο & παλαιωμένο πόρτο – Chestnut velouté soup & aged port

Ραβιόλι γεμιστό με αστακό & ζωμό οστρακοειδών αρωματισμένο με λεμονόχορτο – Stuffed ravioli with lobster & shellfish broth flavored with lemongrass

Φιλέτο μπαρμπούνι με πουρέ μαύρου καρότου & σαμπαγιόν μπουγιαμπέσας – Mullet fillet with black carrot puree & bouillabaisse sabayon

Μοσχάρι μπουρκινιόν με πουρέ αγγινάρας Ιερουσαλήμ, άγρια μανιτάρια, κροκέτα πατάτας & κρεμμυδάκια πέρλα –

Beef Bourguignon with Jerusalem artichoke puree, wild mushrooms, potato croquette & pearl onions

Χριστουγεννιάτικη μπάλα με σορμπέ φράουλα, coulis ραβέντι & τραγανή μαρέγκα – Christmas ball with strawberry sorbet, rhubarb coulis & crispy meringue

Ενώ στις 31/12 θα ισχύει ειδικό μενού στα 150€ κατ’ άτομο και θα υπάρχει dj. Έκπτωση για παιδιά από 6 ως 12 ετών 50% ενώ τα παιδιά έως 6 ετών δωρεάν.

Κονσομέ με άγρια μανιτάρια – Beef consommé with wild mushrooms

Καραβίδα με σπαγγέτι σελινόριζας & χαβιάρι Ossetra – Langoustine with celeriac spaghetti & Ossetra caviar

Χριστόψαρο με ψητό λαγόχορτο, τραγανή πολέντα & βελουτέ σαμπάνιας – John Dory fish with grilled salsify, crispy polenta & champagne velouté

Σορμπέ σαμπάνιας – Champagne sorbet

Beef Wellington, με πατάτα aligot, φρέσκια τρούφα, λάχανο σαβόι & σως bordelaise – Beef Wellington, with potatoes aligot, fresh truffle, savoy cabbage & bordelaise sauce

Μους λευκής σοκολάτας, cremeux ganja, μαλακό μπισκότο κάστανο & παγωτό κεράσι – White chocolate, cremeux ganja mousse, soft chestnut cookie & cherry ice cream

Ποτήρι σαμπάνιας – Glass of champagne

Διεύθυνση : Sofitel Athens Airport 9ος όροφος Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Σπάτα.

Ωράριο : Τέταρτη έως Κυριακή 17:00 – 01:00, Δευτέρα – Τρίτη κλειστά.

Υπηρεσίες : WiFi, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Παιδικά καθισματάκια, Δωρεάν ιδιόκτητο parking.

Ρεβεγιόν στα Σπάτα στο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!