Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος Ανατολικής Αττικής

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος Ανατολικής Αττικής

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος Ανατολική Αττικής σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΔΕΔΔΗΕ που συγκεντρώσαμε για την ενημέρωσή σας, αποκλειστικά στο artemidaspatanews.gr.

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Προσοχή : Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

  • Διόνυσος, από τις 8 το πρωί έως και τις 11 το πρωί, θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης επί της οδού Μαγνησίας.
  • Κορωπί, από τις 8 το πρωί έως και τις 12.30, θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στην περιοχή των οδών Γκίκα, Κοσμά Αιτωλού, Β. Όλγας, Πλάτωνος, Ντούνη, Αριστοτέλους, Δάβαρη, Μερκούρη, Σκουρλή.
  • Στην περιοχή ΒΓΙΕΘΙ της Λαυρεωτικής από τις 8 το πρωί έως τις 4.30 το μεσημέρι.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

  • Στο Κορωπί, από τις 8 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή των οδών Μωραϊτη, Δήμα, Φειδίου, Ζαλόγγου, Κώνστα, Λυκούργου, Θησέως, Ερμού και Καβασαλιώτου.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

  • Στην Παλλήνη, από τις 8 το πρωί έως και τις 12, χωρίς ρεύμα θα μείνουν στις οδούς, Λυκούργου, Δημοσθένους, Περικλέους, Πλάτωνος, Μιαούλη, Αριστείδου, Καραολή και Δημητρίου, Χρυσανθέμων, Γαλαξία, Σόλωνος, Κορυδαλλών, Ρόδων, Βαϊων, Τριγωνίων, Αρτέμιδος και Αιόλου.
  • Στο Μαρκόπουλο, από τις 8 το πρωί έως και τις 4.30 το μεσημέρι, διακοπή ρεύματος στις οδούς Μαρκοπούλου, Νίκης, Φλέμινγκ, Μεταξά, Ερχειάς, Εφραιμίδη και Αγίου Λουκά.

Για όλες τις παραπάνω ενημερώσεις, υπεύθυνη είναι αποκλειστικά η ΔΕΔΔΗΕ, η οποία μπορεί και να τροποποιήσει το πρόγραμμα, χωρίς προειδοποίηση.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!