Παραμονή Χριστουγέννων 2023 – Ρεβεγιόν στου Θωμά Αρτέμιδα

Παραμονή Χριστουγέννων 2023 – Ρεβεγιόν στου Θωμά Αρτέμιδα

Παραμονή Χριστουγέννων 2023 – Ρεβεγιόν στου Θωμά Αρτέμιδα.

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όλοι θέλουμε να περάσουμε όμορφα αυτές τις γιορτινές ημέρες. Άλλοι επιλέγουμε ρεβεγιόν στο σπίτι μας

ή σε σπίτια συγγενών και  φίλων ενώ άλλοι προτιμάμε να γιορτάσουμε έξω, σε κάποιο όμορφο κατάστημα εστίασης, με την οικογένεια, με συγγενείς ή με καλούς φίλους.

Μια πρόταση για το ρεβεγιόν της Παραμονής των Χριστουγέννων, με πλούσιο αλλά και χορταστικό μενού μα και φυσικά με διάθεση

για χορό και τραγούδι με την καλύτερη μουσική παρέα, είναι στο μαγαζί του Θωμά, στην Αρτέμιδα Αττικής, επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος 135.

Κλείστε άμεσα το τραπέζι σας στο τηλέφωνο 22940 80280.

Το Μενού που έχει ετοιμάσει ο Θωμάς για το Ρεβεγιόν την παραμονή των Χριστουγέννων

Ορεκτικά (ανά 4 άτομα) : Κοντοσούβλι, τυροπιτάκια, μπεκρή μεζέ, κολοκυθοκεφτέδες, τζατζίκι – τυροκαυτερή, φέτα λαδορίγανη

Σαλάτα του Θωμά (ανά 4 άτομα) : Λόλα πράσινη, Λόλα κόκκινη, άϊσμπεργκ, ραντίτσιο, ρόκα, ξυνόμηλο, πορτοκάλι, κάσιους, βινεγκρέτ, παρμεζάνα, ρόδι.

Κυρίως πιάτο (επιλογή ανά άτομο) : Μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος ή ψαρονέφρι ή μπιφτέκι ή φιλέτο κοτόπουλο (όλα τα κυρίως συνοδεύονται με πατάτες τηγανητές)

Επιδόρπιο : Φρούτα εποχής η γλυκό (επιλογή)

Ποτά (ανά 4 άτομα) : ½ κιλό κρασί

Και όλα τα παραπάνω με 35 ευρώ το άτομο.

Πέρα όμως από το ρεβεγιόν, η ταβέρνα του Θωμά, σας προσφέρει απίστευτες μουσικές συναντήσεις κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

με την καλύτερη μουσική παρέα. Μπορείτε να γευτείτε τις ιδιαίτερες σαλάτες, τα πλούσια ορεκτικά, τα σπιτικά μαγειρευτά αλλά και τα ζουμερά ψητά μας.

Ακόμη, στου Θωμά, μπορείτε να κανονίσετε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση, καθώς η πολυετής εμπειρία

του καταστήματος στην οργάνωση εκδηλώσεων εξασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία.

Διαλέξτε μέσα από το δελεαστικό μενού του Θωμά, τα εδέσματα που προτιμάτε ανάμεσα σε πολλές επιλογές σε σαλάτες, ορεκτικά αλλά και μεζέδες.

Ζυμαρικά μα και ριζότα, θαλασσινά ή μαγειρευτά αλλά και ψητά σούβλας ή σχάρας και φυσικά με συνοδεία από κρασάκι ή μπύρες αλλά και αναψυκτικά.

Ότι κι αν διαλέξετε, σίγουρα θα περάσετε υπέροχα στου Θωμά το μαγαζί

Παραμονή Χριστουγέννων 2023 – Ρεβεγιόν στου Θωμά Αρτέμιδα.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!