Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες του Σεπτέμβρη 2020 – Μέρος 2

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες του Σεπτέμβρη 2020 – Μέρος 2

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες του Σεπτέμβρη 2020 – Μέρος 2. Οι εκπομπές που αναμένονται να ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα.

Καλημέρα Ελλάδα – Ant1

Η μακροβιότερη εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης που εδώ και 30 χρόνια μας λέει την πρώτη καλημέρα της ημέρας επιστρέφει! Για αυτό και αξίζει να την αναφέρουμε!

Η μακροβιότερη αλλά και η πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πάλι στους δέκτες μας μαζί με την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Στα 30 χρόνια μετάδοσής του, το «Καλημέρα Ελλάδα» έχει δώσει δυναμικό παρών στα μεγάλα γεγονότα και έχει παρέμβει αποτελεσματικά στα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, ο Γιώργος Παπαδάκης – έχοντας στο πλευρό του μια εξαιρετική δημοσιογραφική ομάδα – βρίσκεται καθημερινά, κοντά στον Έλληνα πολίτη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την εγκυρότητα, το χιούμορ και την αμεσότητά του, κέρδισε δικαίως όχι μόνο την πρωτιά στη μάχη της ενημέρωσης αλλά και την πρώτη θέση στην καρδιά και τη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.

Μαζί του οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Χρύσα Φώσκολου, Δημήτρης Χριστούλιας.

 

 

Γιατί σε ότι μας συγκίνησε, σε ότι μας έκανε περήφανους, σε ότι μας εξέπληξε ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν παρών!

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα μας λέει και πάλι καλημέρα από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 6 το πρωί.

Το Πρωινό – Αντ1

Η ξανθιά παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά στο καθημερινό πρωινό της ραντεβού.

Η Φαίη ωστόσο όπως η ίδια μας υπενθύμισε μας λέει καλημέρα τηλεοπτικά συνολικά εδώ και 18 χρόνια!

Και τώρα επιστρέφει πιο ανανεωμένη αλλά και έμπειρη από ποτέ για την φετινή τηλεοπτική σεζόν!

Με μια ανανεωμένη παρέα αλλά πάντα με το ίδιο χαμόγελο και την καλή διάθεση!

Στο πλευρό της παραμένει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ δυο νέα πρόσωπα ενσωματώνονται στην ομάδα τους και συγκεκριμένα ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος και η εκρηκτική Κόνι Μεταξά.

Στο πρωινό φέτος θα εισβάλει και ο μοναδικός και με το ιδιαίτερο χιούμορ Βαγγέλης Περρής βάζοντας την δική του πινελιά.

Ενώ ο Αλέξης Μίχας είναι εκείνος που θα μας μεταδίδει ότι συμβαίνει με αποκλειστικά ρεπορτάζ. Ο αγαπημένος Χρήστος Νέζος θα μας ταξιδέψει για άλλη μια φορά σε όμορφα μέρη μέσα από τις ζωντανές του συνδέσεις.

 

 

Στο υπόλοιπο team είναι η Άννα Μαρία Μπαρού με τις food styling ιδέες της αλλά και ο Πέτρος Συρίγος που θα βρίσκεται στην κουζίνα του πλατό μοιράζοντας τις συνταγές του.

Επίσης στην θέση της παραμένει η Λίτσα Πατέρα με τις αστρολογικές της προβλέψεις αλλά και ο Νίκος Κωνστάντης που θα μας προτείνει έξυπνους τρόπος διακόσμησης.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί και κάθε μέρα πιστή στο τρίωρο ραντεβού της.

Δες εδώ το τρέιλερ της εκπομπής :

 

Ρουκ Ζουκ – Αντ1

Το ρουκ ζουκ με την πανέμορφη Ζέττα Μακρυπούλια επιστρέφει για 4η σεζόν!

 

 

Ένα αγαπημένο τηλεοπτικό παιχνίδι κυρίως για τα… μαργαριτάρια που ακούγονται από τους παίκτες αλλά και γενικά για όλη την ευχάριστη νότα του!

Παιχνίδι, γέλιο, σαρδάμ, ομάδες, παίκτες, ατάκες,  Ζέτα. Τι είναι; Ο χρόνος αρχίζει από… «Rouk Zouk»!

Κέρδισαν τους πιο σκληρούς αντιπάλους και τώρα παίζουν για το πρωτάθλημα! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Φέτος, το «Rouk Zouk» πιάνει δυναμικά το νήμα από εκεί που το άφησε, και ξεκινά πανηγυρικά με την πολυαναμενόμενη εβδομάδα πρωταθλήματος η οποία δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας, για να αναδείξει τη νικήτρια ομάδα της προηγούμενης σεζόν.

Μετά την εβδομάδα του πρωταθλήματος, το «Rouk Zouk» συνεχίζει με καινούριες ομάδες, ξεκαρδιστικές στιγμές, πολλά πειράγματα, και φυσικά με απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια που κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση!

Φέτος, όμως, το «RoukZouk» εμπλουτίζεται και με δύο νέα παιχνίδια.

Το «Καθρέφτη καθρεφτάκι» και την «Ώρα του δασκάλου» που τεστάρουν την ικανότητα των παικτών στο τραγούδι, τη μίμηση, τον χορό, αλλά και την… ορθογραφία.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της νέας σεζόν :

 

Πρεμιέρα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 15:00.

Κι άλλες τηλεοπτικές πρεμιέρες του Σεπτέμβρη 2020 – Μέρος 2…

Shopping star – Star

Επίσης μετά από έναν ακόμα επιτυχημένο κύκλο επιστρέφει το ψυχαγωγικό μεσημεριανό παιχνίδι μόδας του καναλιού. Στο τιμόνι της παρουσίασης σταθερά η Βίκυ Καγιά.

Ένα ανάλαφρο δροσερό παιχνίδι που απεικονίζει την γυναικεία μόδα της διπλανής πόρτας όπου οι περισσότερες γυναίκες ταυτίζονται.

Για αυτό άλλωστε το έχουν ξεχωρίσει και το έχουν αγαπήσει. Πολλές είναι οι γυναικείες προσωπικότητας που μπαίνουν καθημερινά στο παιχνίδι αυτό για να δείξουν πόσο αγαπάνε την μόδα και το καλό ντύσιμο!

Δεν είναι τυχαίο που η εκπομπή τριγυρνάει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να συναντήσει νέα γυναίκεια πρόσωπα που διψούν για…. μόδα!

Άλλωστε από τα ψώνια ως την πασαρέλα ένα ταξίδι δρόμος για το Shopping Star! Το παιχνίδι που καταφέρνει να κάνει την γυναίκα κάθε ηλικίας να το ζήσει! Μια ευχάριστη νότα στο μεσημεριανό πρόγραμμα του καναλιού…

 

 

Πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στις 15:50.

Δες εδώ το ευχάριστο τρέιλερ της εκπομπής :

 

Still standing – Ant1

Για 4η σεζόν επιστρέφει και το Still standing με την ανανεωμένη Μαρία Μπεκατώρου, πιο έτοιμη από ποτέ για τις πιο… απολαυστικές πτώσεις!

Η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει τις γνώσεις μας,  βάζει την προσωπική της σφραγίδα στην ψυχαγωγία και δίνει ρυθμό στα απογεύματά μας.

Οι κανόνες είναι γνωστοί, ένας εναντίον δέκα! Όποιος καταφέρει να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος είναι ο νικητής με το έπαθλο να αγγίζει και φέτος έως και τα 30.000 €.

Δέκα μονομαχίες γνώσεων με τον κεντρικό παίκτη να έχει στη διάθεσή του τρία πάσο. Μια λάθος απάντησή του αρκεί για να ανοίξει η καταπακτή, να πέσει στο κενό και να οδηγήσει τον αντίπαλό του στην αφετηρία ενός καινούριου κύκλου επιβίωσης.

 

 

Φέτος, στο «Still Standing», το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο πλούσιο και χορταστικό αφού στις ήδη υπάρχουσες δοκιμασίες («Ερωτήσεις με εικόνες», «Ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «Βρες τον στίχο», «Μονομαχία») προστίθενται τέσσερις καινούριες: «Ποιος/ α ερμηνεύει;», «Ποιος/α το είπε», «Βρες τον στίχο – Video Edition» και «Nαι ή Όχι».

Still Standing». Ένα παιχνίδι γνώσεων μέχρι… τελικής πτώσης!

Πρεμιέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 17:45.

 

Τροχός της τύχης –  Star

Για 7η σεζόν συνεχίζει να γυρίζει και να γράφει ιστορία!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης συνεχίζει παρέα με το όμορφο και δροσερό κορίτσι την Βάλια Χατζηθεοδώρου να μοιράζουν τύχη αλλά και χρήμα!

Μέσα από ένα παιχνίδι που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό από το τηλεοπτικό κοινό! Ένα παιχνίδι που καταφέρνει και συνδυάζει γνώση με τύχη και φυσικά προσφέροντας χρήμα αλλά και ένα αυτοκίνητο!

 

 

Ιδιαίτερα διασκεδαστικό λόγω της όλης διάθεσης του παιχνιδιού και του έξυπνου χιούμορ του παρουσιαστή!

Πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου 18:40.

Δες εδώ το έξυπνο και ευφάνταστο τρέιλερ της εκπομπής :

 

The bachelor – Alpha

Ένα νέο παιχνίδι ριάλιτι ξεκινάει από τον Άλφα!

20 γυναίκες και ένας άνδρας! Ο Παναγιώτης το μελαχρινό αγόρι με τα ανοιχτόχρωμα μάτια, δηλώνει έτοιμος να ερωτευτεί!

Ποιος είναι όμως ο πρώτος Έλληνας the bachelor;

 

 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών με καταγωγή από την Μάνη και εργάζεται ως real estate manager.Επιπλέον είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Με την συμμετοχή του στο The Bachelor θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή του και να γνωρίσει την γυναίκα των ονείρων του.

Θα εντυπωσιάσει και θα εντυπωσιαστεί από 20 γυναίκες, αλλά ποια θα του κλέψει την καρδιά;

20 γυναίκες θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την καρδιά του!Μόνο μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Το show φαινόμενο που προβάλλεται σε περισσότερες από 30 χώρες έρχεται στον ALPHA!

Δες εδώ το τρέιλερ της εκπομπής :

 

Πρεμιέρα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00 το βράδυ.

Και συνεχίζουμε με τηλεοπτικές πρεμιέρες του Σεπτέμβρη 2020 – Μέρος 2…

Έλα χαμόγελα – Open

Η πάντα εντυπωσιακή κοκκινομάλλα μας Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει για 3η χρονιά με σκοπό να ομορφύνει και να ψυχαγωγήσει τα Σαββατοκύριακα μας.

Με την ίδια δεμένη παρέα που εκτός από το πλατό της εκπομπής είναι και φίλοι στην καθημερινή τους ζωή και συγκεκριμένα μαζί, με τον πάντα ευδιάθετο Παύλο Σταματόπουλο,τον γοητευτικό Κωνσταντίνο Βασάλο και την γλυκιά Ελένη Βουλγαράκη.

 

 

Η παρέα έρχεται πιο κεφάτη από ποτέ να μας ενημερώσει αλλά και να μας ψυχαγωγήσει!

Σχολιασμός ποικίλων θεμάτων και συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ πάντα με την πιο αισιόδοξη ματιά της ζωής!

Πρεμιέρα και γενέθλια μαζί για την παρουσιάστρια το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 09:50 στο Open.

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – Alpha

Ενημέρωση και άνεση με τον μοναδικό Νίκο Μάνεση!

 

 

Για 4η χρονιά επιστρέφει ο έμπειρος δημοσιογράφος μέσα από την πρωινή ενημερωτική του εκπομπή,πάντα βάζοντας την πινελιά της προσωπικότητας του.

Μας καλεί για άλλη μια σεζόν να γίνουμε μια μεγάλη παρέα μαζί του και να ανταλλάξουμε απόψεις,να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο μα κυρίως να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας!

Πρόσωπα, ιστορίες, ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Όσα συμβαίνουν με ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά με χιούμορ και διάδραση! Η άλλη πλευρά της ενημέρωσης!

Πρεμιέρα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί.

Και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 στον Άλφα.

Δείτε το trailer :

 

Καλύτερα δεν γίνεται – Alpha 

Νομίζεις πως καλύτερα δεν γίνεται; Γίνεται!

Και η Ναταλία θα σου δείξει τον τρόπο!

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει για 3η σεζόν με ανανεωμένη την παρέα της για να δώσει κέφι και θετική ενέργεια στα μεσημέρια μας.

Στο πλευρό της παραμένει ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός.

Πρεμιέρα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 13:50 το μεσημέρι.

 

 

Ακόμα δύο από τις τηλεοπτικές πρεμιέρες του Σεπτέμβρη 2020 – Μέρος 2…

Ευτυχείτε – Open

Το καθημερινό ψυχαγωγικό πρωινό του Open με το απόλυτο barbie girl την λαμπερή Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει και την φετινή τηλεοπτική σεζόν.Άλλωστε είναι από τις πιο σταθερά πετυχημένες εκπομπές του καναλιού.

Ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις! Με πολλές καινούργιες ενότητες αλλά και με παλιές αγαπημένες…

Σίγουρα θα παραμείνει η ενότητα με τα διλήμματα!

Ενώ οπως είδαμε στα backstage stories μάλλον μια έκπληξη μας ετοιμάζουν παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη!

 

 

Πρεμιέρα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 09:50.

 

Pop up – Alpha

Μια νέα καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε νέο ρόλο μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο μας παρουσιάζουν τα νέα της ημέρας, θέματα ομορφιάς και μόδας και συζητάνε αληθινά μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες.

Ότι αφορά την γυναίκα, την οικογένεια, τις σχέσεις.

 

 

Ενέργεια και πάθος αφού το pop up είναι ένα έργο που είναι σε εξέλιξη!

Δες εδώ το τρέιλερ της εκπομπής :

Πρεμιέρα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στον Άλφα.

 

 

Κάτια Κωττάκη
Lifestyle blogger owner at: https://www.thesmellofmommy.com
Follow: Facebook, Instagram .

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!