Ο καιρός της εβδομάδας για Αρτέμιδα, Σπάτα, Ανατολική Αττική

Ο καιρός της εβδομάδας για Αρτέμιδα, Σπάτα, Ανατολική Αττική

Ο καιρός της εβδομάδας για την Αρτέμιδα, τα Σπάτα και την ευρύτερη Ανατολική Αττική προβλέπεται με περιόδους ηλιοφάνειας αλλά και περιόδους συννεφιάς. Άνεμοι ασθενείς έως πολύ ασθενείς και θερμοκρασία γύρω στους 23 βαθμούς κελσίου.

Για την Αρτέμιδα, σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου2020, περιμένουμε νεφώσεις κατά περιόδους με ασθενής ανέμους που το μεσημέρι ίσως να φτάσουν τα 3 μποφόρ και θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στα Σπάτα με την θερμοκρασία έναν με δύο βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο, Τρίτη 28 Απριλίου 2020, ο καιρός θα είναι αίθριος στην Αρτέμιδα και τα Σπάτα και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς.

Την Τετάρτη περιμένουμε νεφώσεις κατά περιόδους στην Αρτέμιδα, χωρίς ανέμους και θερμοκρασία στους 24 με 25 βαθμούς ενώ ακριβώς τον ίδιο καιρό περιμένουμε και για τα Σπάτα.

Στην Αρτέμιδα την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται αίθριος καιρός με περιόδους συννεφιάς και θερμοκρασία από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου. Και στα Σπάτα αίθριος καιρός με την θερμοκρασία μέχρι τους 24 βαθμούς.

Στην υπόλοιπη Ανατολική Αττική και περιοχές όπως ο Γέρακας, τα Γλυκά Νερά, τα Καλύβια, την Κερατέα, το Κορωπί, τον Μαραθώνα, το Μαρκόπουλο, τη Νέα Μάκρη, την Παιανία, την Παλλήνη και την Ραφήνα θα έχουμε αίθριο καιρό με περιόδους συννεφιάς και θερμοκρασία που δεν θα πέφτει κάτω από τους 14 βαθμούς ενώ θα ανεβαίνει μέχρι και τους 24 βαθμούς κελσίου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!