Καρναβάλι στα Σπάτα 2024 το Σάββατο 16 Μαρτίου

Καρναβάλι στα Σπάτα 2024 το Σάββατο 16 Μαρτίου

Καρναβάλι στα Σπάτα 2024 το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Η αγαπημένη εποχή μικρών μα και μεγάλων… παιδιών, οι απόκριες έφτασαν και το Καρναβάλι είναι η μεγάλη γιορτή που όλοι περιμένουμε !

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος για ακόμη μια χρονιά ετοίμασε μια ημέρα διασκέδασης και ξεφαντώματος για όλες και όλους.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, στη μια το μεσημέρι ξεκινάει το Καρναβάλι στα Σπάτα για το 2024 και η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή, στην Πλατεία Ξενοφώντος.

Αποκριάτικη παρέλαση με εντυπωσιακά άρματα, η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, Ξυλοπόδαροι μα και Μπαλονοκατασκευές,

αλλά και Face painting και φυσικά Μουσική με dj. Μην λείψει κανείς !

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος αναφέρει : «Η Αποκριά και φέτος έρχεται να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φαντασίας και χαράς!

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος προσκαλεί όλους σε μια σειρά από εκδηλώσεις που θα αναβιώσουν την παράδοση και τη διασκέδαση της Αποκριάς.

Συμμετέχετε σε παρελάσεις με μουσική και χορό απολαμβάνοντας εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια! Ετοιμαστείτε να ενταχθείτε σε μια γιορτή γεμάτη χαρά,

φαντασία και ανεξάντλητο κέφι! Ας δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη ατμόσφαιρα γεμάτη χρώματα, μουσική και χαμόγελα!

Ελάτε να ζήσουμε τη φαντασία και τη διασκέδαση παρέα!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Διαύγεια, θα υπάρχει άρμα Ρατατούης και γκρουπ με τις ανάλογες στολές, άρμα Ποσειδώνας και γκρουπ

με στολές ψάρια, άρμα με θέμα Έρωτας – Τούρτα και γκρουπ με στολές παγωτά αλλά και άρμα Πινόκιο με γκρουπ με στολές κουρέλια.

Θα υπάρχουν μπαλονοκατασκευές και face painting για 4 ώρες αλλά και ξυλοπόδαροι, ενώ πρώτος στην παρέλαση θα είναι ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, υπό τους ήχους του dj.

Στην αποκριάτικη παρέλαση θα συμμετέχουν σχολεία, σύλλογοι μα και φορείς του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, κυρίως από την Δημοτική Ενότητα

των Σπάτων, καθώς την επόμενη ημέρα θα γίνει η αντίστοιχη εκδήλωση στην Αρτέμιδα.

Καρναβάλι στα Σπάτα 2024 το Σάββατο 16 Μαρτίου.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!