Διαφωνούν οι εκπαιδευτικοί για την μεταστέγαση του 2ου Λυκείου

Διαφωνούν οι εκπαιδευτικοί για την μεταστέγαση του 2ου Λυκείου

Διαφωνούν οι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών 2ου και 6ου Αρτέμιδος, για την μεταστέγαση του 2ου Λυκείου στο κτίριο.

Με μια κοινή επιστολή «αντιδρούν» η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος και ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος στην παραχώρηση αιθουσών του σχολείου τους στο 2ο Λύκειο Αρτέμιδος.

Σύμφωνα με την επιστολή το σχολείο τελεί σε λειτουργία ήδη ενώ οι αίθουσες διδασκαλίας είναι γεμάτες  με βιβλία, τετράδια και άλλα προσωπικά αντικείμενα των μαθητών του σχολείου με τα οποία δεν θα πρέπει να έρθουν σε επαφή τρίτα πρόσωπα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Επίσης αναφέρουν πως εκπαιδευτικοί και μαθητές του Λυκείου θα πρέπει να χρησιμοποιούν από κοινού τις τουαλέτες ενώ αναρωτιούνται τι θα συμβεί εάν ξεκινήσουν τα μαθήματα στα Δημοτικά Σχολεία με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Για όλα τα παραπάνω θεωρούν ότι δεν πρέπει να παραχωρηθούν οι αίθουσες του Δημοτικού για χρήση από τους μαθητές και τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ και ζητούν τις ενέργειες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος, με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook αναφέρει :

«Ο Σύλλογος είναι απολυτά σύμφωνος με το έγγραφο που έστειλαν οι διευθυντές των σχολείων μας. Σημειωτέων οι διευθυντές ενημερωθήκαν για αυτή τη “μετακόμιση” τη Παρασκευή το μεσημέρι.

Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε πως δεν έχουμε κάτι με το 2ο ΓΕΛ στο οποίο φοιτούν παιδιά μας, αλλά με τη προχειρότητα και τον τρόπο που πάρθηκαν οι αποφάσεις για την εν λόγω κίνηση».

Η επιστολή :

 

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!