4ήμερη κρουαζιέρα στα Ελληνικά Νησιά με το LOL Travel Αρτέμιδος

4ήμερη κρουαζιέρα στα Ελληνικά Νησιά με το LOL Travel Αρτέμιδος

4ήμερη κρουαζιέρα στα Ελληνικά Νησιά με το LOL Travel Αρτέμιδος.

Μια υπέροχη κρουαζιέρα για 4 ημέρες και 3 νύχτες, με αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή από τις 18/3/2022 έως και τις 30/9/2022, με μόλις 259 ευρώ ανά άτομο.

Με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia της Celestyal Cruises, θα ξεκινήσουμε από το λιμάνι του Λαυρίου, θα πάμε στη Μύκονο, το Κουσάντασι (Έφεσος),

την Πάτμο και το Ηράκλειο αλλά και στη Σαντορίνη και θα επιστρέψουμε στο Λαύριο.

Αυτή η κρουαζιερα αποτελεί ιδανική επιλογή για να αποδράσετε λίγο από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας, καθώς για 4 μέρες θα βλέπετε συνεχώς

νέα πανέμορφα μέρη, θα γνωρίσετε κόσμο, θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες και όλα αυτά με αρκετά περιορισμένο κόστος.

Λαύριο

Μια παραθαλάσσια πόλη με το τρίτο μεγαλύτερο Αττικό λιμάνι, το Λαύριο έχει μεγάλη αγορά για να κάνετε τη βόλτα σας αλλά και μεγάλη ιστορία.

Ήταν από τις πλουσιότερες αρχαίες πόλεις λόγο της αλιείας και έχει μοναδικές φυσικές ομορφιές όπως τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου!

Μύκονος

Την πρώτη ημέρα της κρουαζιέρας θα βρεθείτε στη Μύκονο, όπου το απογευματάκι θα έχετε την ευκαιρία να δειπνήστε σε κάποιο από τα πολλά κοσμοπολίτικα στέκια

του νησιού ή να πιείτε το ποτό σας σε κάποιο από τα διεθνώς γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου.

Κουσάντασι

Το επόμενο πρωινό θα ξυπνήσετε σε μια άλλη χώρα, καθώς το πλωτό σας ξενοδοχείο θα έχει φτάσει στο Κουσάντασι της γειτονικής Τουρκίας.

Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε τα πρωινά σας ψώνια στο ανατολίτικο παζάρι της μικρής παραλιακής πόλης και όσοι έχετε όρεξη

μπορείτε να επισκεφθείτε και την Αρχαία Έφεσο, λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Πάτμος

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρεθείτε στην Πάτμο, το νησί της αποκαλύψεως. Πρόκειται για ένα νησί που όποιος το επισκεφθεί παραδέχεται πως πρόκειται

για μια μοναδική εμπειρία, είτε είστε θιασώτες του θρησκευτικού τουρισμού είτε όχι, ενώ σίγουρα όλοι θα απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Ηράκλειο

Προτελευταίος σταθμός αυτής της κρουαζιέρας είναι η λεβεντογέννα Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο.

Ολόκληρο το πρωινό θα βρίσκεστε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε κυριολεκτικά και μεταφορικά την φιλοξενία των Κρητικών.

Σαντορίνη

Τελευταία στάση πριν ολοκληρωθεί η κρουαζιέρα σας και ξεκινήσετε τον δρόμο της επιστροφής είναι το ξεχωριστό νησί της Σαντορίνης,

που είναι ξακουστό για τα πανέμορφα τοπία του, το ηφαίστειο, τις απίστευτες παραλίες και το ασύγκριτο ηλιοβασίλεμα.

Λαύριο

Το επόμενο πρωί θα σας βρει στο λιμάνι του Λαυρίου, γεγονός που σημαίνει ότι η κρουαζιέρα σας έλαβε τέλος. Παίρνετε πρωινό και αποβιβάζεστε.

Περιλαμβάνονται : Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας αλλά και πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο).

Τα λιμενικά και λοιπά έξοδα, η χρέωση παροχής υπηρεσιών μα και πακέτο Ποτών / Αναψυκτικών (σε απεριόριστη κατανάλωση).

Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας επί του πλοίου αλλά και ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

Εκδρομή – Έφεσος, Κουσάντασι και εκδρομή – Κνωσσός, Ηράκλειο Κρήτης μα και μεταφορά με λεωφορείο στην παλιά πόλη της Μυκόνου.

Δωρεάν Ταξιδιωτική Ιατρική ασφάλιση (συμπεριλαμβανομένου του Covid-19).

Δεν περιλαμβάνονται : Προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης αλλά και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Επικοινωνήστε με το LOL Travel για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@lol-travel.gr

ή στο τηλέφωνο 22940 – 80400, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφείο του LOL Travel, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Καραμανλή 10 στην Αρτέμιδα.

4ήμερη κρουαζιέρα στα Ελληνικά Νησιά με το LOL Travel Αρτέμιδος.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Content is protected !!